Nieuws

Laat je inspireren door onze tips en nieuwtjes.

My Own Bridal store

Ik ben Annelore en Ik had eens een kinderdroom... 
Mijn passie voor trouwjurken en mijn eindeloze drang tot ondernemen hebben me de stap durven zetten om mijn eigen bruidsboetiek op te starten en mijn jarenlange ervaring in de retailsector op te geven. 
De Liefde voor Liefde is zo mooi en sterk en het idee om te mogen een stukje deel uitmaken van een van de mooiste dagen uit je leven voelt zo goed en dankbaar.

Hoe kies je jouw trouwschoenen?

Kies een schoen die bij jou wensen en verwachtingen past. Tegenwoordig is een trouwschoen heel divers geworden, van een witte satijnen pumps met een lage of hoge hak tot een sandaal , sneaker of sleehak, in deze tijd is alles geoorloofd, je kunt dus volledig gaan voor een schoen die helemaal past bij jou!

Artikel Nieuwsblad

Annelore (42) maakt jeugddroom waar met bruidswinkel Happy Tears: “Als kind al had ik een passie voor trouwjurken”

Annelore Audenaert ruilt haar vaste job bij Media Markt voor het runnen van een bruidsboetiek in Oudenaarde. — © pdv

OUDENAARDE - 

In de Broodstraat 33 in Oudenaarde heeft Annelore Audenaert (42) uit Volkegem haar bruidswinkel ‘Happy Tears by Mia Monta’ geopend. Het moet al zowat veertig jaar geleden zijn dat het Oudenaardse winkelcentrum opnieuw een boetiek met bruids-, suite- en feestkledij rijk is. “Een kinderdroom die werkelijkheid wordt”, glundert Annelore, gehuwd en mama van een zoontje van dertien.

Paul Darragas

Onze winkel

Broodstraat 33, 9700 Oudenaarde

happy-tears_logo

-

-

© 2024 Happy Tears

-